Spør etter anti Candida-suppeoppskrifter – velsmakende antigjærminestrone

Av | januar 27, 2022

En venninne av meg spurte meg om ideer til hjemmelagde anti candida-suppeoppskrifter. Han tror det kan være en god rask matbit som kan holdes i en dag eller så. Han spurte dette fordi de fleste butikkkjøpte har noen kremer i seg. Han har lett etter suppens oppskrift på internett, men det han fant er suppene som inneholder mel, fløte, gulrøtter og andre ting som er no-no for anti-candida-dietten hans.

Hvis du fant noen suppeoppskrifter med ingen-no stuffs i dem, kan du bare utelates, eller i stedet kan du erstatte ingrediensene med andre stuffs. Jeg har laget en kyllingsuppe med kyllingbryst, grønnsaker og vann, med salt og pepper for ekstra smak. Det er ikke så verst. Jeg lager også hjemmelagde supper ved gryte og spiser det mye. Den fryser godt og du kan til og med ta den ut av fryseren og varme opp ganske raskt.

Min favorittmeny er minestrone. Du kan bruke en kyllingskrott med litt kylling vedlagt, alle grønnsaker du vil ha, pluss italiensk krydder etter smak. En løk og en boks tomater er et must. Jeg bruker grønnkål, grønn pepper, zucchini, brokkoli, grønne bønner osv. Jeg bruker også en boks bønner som pinto. Det smaker enda bedre neste dag. Litt olivenolje gjør den rikere og veldig mettende. Kort sagt, jeg bruker den til et måltid, og noen ganger til og med til frokost. Jeg legger mye kylling eller biff i den.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.