Sjokolade – Personlig essay

Av | november 14, 2021

Å spise sjokolade kan være noe av det deiligste i verden hvis du er på rett sted, til rett tid, med de rette menneskene og mesteparten av tiden med din favorittsjokolade.

Av en undersøkelse av 22 personer som likte sjokolade og en som ikke likte sjokolade, foretrakk halvparten av personene melkesjokolade, 18,18 % foretrakk varm sjokolade, og hvit sjokolade og veldig mørk sjokolade kom med 13 , 63 % hver. For tilsetningsstoffer likte 36,36 % vanlig sjokolade, 22,73 % foretrakk sjokolade med karamell og tredje i rekken var sjokolade som inneholdt brennevin med 18,18 %.

Men jeg liker vanlig melkesjokolade eller med tørket frukt, gjerne merket Lindt eller Ferrero Rocher. Varm sjokolade er også en nytelse, men bare om vinteren når været er kaldt.

For meg er sjokolade supert til alle anledninger; den eneste ulempen med sjokolade er at den er stappfull av sukker og usunn når den spises i store mengder. Jeg bruker sjokolade som en liten belønning til meg selv for når jeg får gode karakterer, når jeg vinner noe, eller når jeg fullfører et prosjekt som har kostet mye krefter. For eksempel, da jeg var liten, holdt jeg noen ganger en pose med m & ms på skrivebordet mitt, og hver dag etter at jeg hadde gjort alle leksene mine, spiste jeg ti m & ms. Det gjorde meg mer motivert til å gjøre leksene mine raskt, og denne metoden for selvdisiplin fungerte bra lenge.

Sjokolade er også flott for å muntre noen opp på en dårlig dag. I kirken da jeg var Amerika, tok jeg med meg noen sjokolade hvis jeg hadde noen, og da jeg så en av min mors elever gråte, fortalte jeg dem at hvis de sluttet å gråte, ville jeg gi dem sjokolade. Faren min gjorde det samme bortsett fra at han ga godteri til alle barna og mange barn kom villig til kirken bare for godbitene hans. Etter hvert ble han kjent som «Tang shu shu» som betyr Mr. Candy og jeg var «Tang jie jie» som betyr Miss Candy / eldre søster. Sjokolade virker ikke bare på små barn; det er flott for alle på et hvilket som helst trist øyeblikk i livet. De mest populære bildene er bilder av tenåringsjenter som har dusjet ferske og spist sjokolade som om det var den eneste maten på jorden. Jeg har aldri hatt denne opplevelsen, men noen av vennene mine bruker sjokolade når de er deprimerte.

Sjokolade er en fantastisk gave til alle når som helst. Valentinsdag, hvit dag, jul, bursdager med mer er høytider hvor det er veldig vanlig å gi sjokolade. Den perfekte boksen til sjokolade etter min mening er en vakker gullboks med mørkebrune bånd som binder den sammen. For å legge til litt kreativitet kan sjokolade smeltes slik at hvem som helst kan forme den til hjerter, stjerner og alt de kan tenke seg. De fleste liker sjokolade, så denne gaven er vanligvis trygg å gi; negative reaksjoner er vanligvis sjeldne, og i mitt tilfelle er sjokolade alltid en fantastisk gave.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.