Malt-o-meal sjokoladepudding Det rette

Av | desember 22, 2021

Jeg elsker sjokolade av alle slag. Jeg foretrekker hjemmelaget pudding fordi den ikke inneholder kjemikalier. Tingene du kjøper på supermarkedet er fulle av ting som ikke er bra. Det er selvfølgelig min mening og jeg holder meg til den. Jeg unngår alt i en boks som kan ristes opp med melk og kalles pudding. Tilberedningen og serveringen er litt bedre, men den er fortsatt full av kunstig søppel.

Når jeg lager sjokoladepudding lager jeg den på samme måte som oldemor gjorde. Hun brukte ekte råvarer og la mye kjærlighet i det. Folk spiste mye sunnere for år siden. Det er for mange umiddelbare godbiter i butikkene i dag, og mange av oss er for late til å ta oss tid til å faktisk lage noe sunt fra bunnen av.

For å lage denne puddingen la jeg 2 kopper melk i en dobbel kjele og 1/4 kopp gammeldags malt-o-mel frokostblanding. Jeg koker den i 15 minutter. Jeg bruker ikke instant korn. Mens det koker smelter jeg 1-kvadrat bakesjokolade. Deretter skiller jeg 1 egg. Etter at kornet har kokt i 15 minutter tilsetter jeg 1/2 dl sukker, 1/4 ts salt og den smeltede sjokoladen. Jeg rører godt i blandingen før jeg tilsetter den godt sammenpiskede eggeplommen. Husk å temperere eggeplommen før du tilsetter den i kornet. Så bretter jeg inn de stivpiskede eggehvitene og steker i 2 minutter.

Jeg heller puddingen i individuelle, smurte vaniljesausbeger og setter den i kjøleskapet. Etter at den er godt avkjølt serverer jeg denne sjokoladepuddingen med ekte kremfløte. Den fungerer også godt til sjokoladepaifyll. Jeg serverer alltid meg selv laget av ferske desserter med ekte kremfløte. Hvorfor skulle noen bruke kunstig slått ting på noe hjemmelaget og ødelegge det?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.