Kyllingsuppe for et knust hjerte

Av | januar 20, 2022

Å finne ut at partneren din var utro mot deg er et av de største sjokkene du noen gang vil ha. Det er ingen større smerte enn smerten ved svik, spesielt sviket mot kjæresten din. Det føles bokstavelig talt som om du rev ​​hjertet ditt ut av brystet, og det ble tråkket og deretter satt i en blender. Verden du trodde du hadde kollapset plutselig rundt deg og du vet ikke lenger hva som er ekte. Var alt løgn? Var det min feil? Kunne jeg ha forhindret det? Har han noen gang elsket meg? Du stiller deg selv disse spørsmålene om og om igjen. Det kan til og med komme til et punkt hvor du ikke engang kan gråte lenger, du er bare følelsesløs for alt. Det ser ut til at dette helvetet aldri vil ta slutt!

Jeg skal ikke lyve, å helbrede et knust hjerte er aldri så lett å gjøre, og ærlig talt er tid noe av det beste for et knust hjerte. Det er imidlertid ting du kan gjøre for å gjøre det bedre og muligens halvere den tiden. Da jeg gikk gjennom mitt personlige helvete for å oppdage at mannen min var utro mot meg hele tiden vi var sammen, oppdaget jeg en liste med 7 ting som gjorde tristheten min litt mindre.

1) Endre mobilnummeret ditt. Ikke gjenta, ikke gi eksen din det nye telefonnummeret ditt! Du får et nytt mobilnummer slik at han ikke kan ringe deg og svelge deg igjen. En gang en jukser alltid en jukser, og husk det alltid! Det var det aller første jeg gjorde fordi jeg kjente eksen min og jeg kjente meg selv og jeg ville ikke ende opp med ham igjen.

2) Send en venn for å hente eiendelene dine for deg. Jeg antar at på dette tidspunktet har du enten flyttet ut eller ikke gått tilbake siden du fikk vite det. Det siste du trenger nå er å gå tilbake til stedet hvor du hadde mange minner med eksen din. Det er bare altfor smertefullt, og du kan til og med blinde deg selv et øyeblikk og huske alle de gode minnene dere hadde sammen og helt glemme at han er en SKRIVER!

3) Prøv å være rundt venner og familie så mye som mulig. Jeg vet at alt du sannsynligvis ville gjøre akkurat nå er å krølle deg sammen i sengen din med en liter cookie-deig-is, men jeg oppfordrer deg til å legge fra deg den isen og gå ut! Isolasjon er det verste du kan gjøre, det er på tide å bruke støttesystemet ditt til god bruk. Jeg er sikker på at du vil ha det samme for dem, så ikke vær redd for å be om hjelp.

4) Se eller lei en veldig morsom komediefilm. Ingenting er bedre enn å sette hjernen til side i noen timer for å se en hodeløs komedie. Om ikke annet, vil det holde tankene dine unna ting en stund, og du vet hva de sier; «Latter er den beste medisinen»!

5) Før journal. Det er ingen bedre måte å gjøre følelsene dine klare på enn å skrive dem ned på papir. Ingenting er verre enn å ha alt det søppelet i hodet ditt der du kan være uendelig besatt av alt. så fortsett, få det ut og på papiret, vil du føle at en vekt har blitt løftet av hodet ditt.

6) Bli kvitt alle minner om forholdet ditt. Legg bort eller gi bort eller kast alt og alt som minner deg om eksen din. Hold dem ute av syne slik at de er ute av tankene dine til du kan huske forholdet uten å føle noen form for smerte rundt det.

7) Oppretthold en streng ingen kontakt-policy med eksen din, og hold deg til den. Ikke ring. Hold deg unna SMS eller direktemeldinger. Det er den eneste måten du kan gjenvinne kreftene og virkelig komme videre med livet ditt. Hvis han fortsatt henger rundt, vil det være nesten umulig for hjertet ditt å komme seg. Jeg vet det kommer til å bli vanskelig, tro meg jeg var der, men du vil se tilbake noen måneder fra nå og være så takknemlig for at du gjorde det.

Til alle som noen gang har blitt lurt, vil jeg si at jeg føler smerten din, og jeg lover deg at du vil komme ut på den andre siden av dette helvete som en sterkere, mer selvsikker og klok person. Det blir bedre, hold hodet høyt mine venner!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.