2 gode varm sjokoladeoppskrifter – kryp med en kopp varm sjokolade denne høsten

Av | januar 18, 2022

Høsten er en vakker tid på året. Bladene begynner å endre seg og du kan kjenne litt frysning i luften. Når du kommer inn fra turen gjennom parken, med lukten av det friske utendørs, er det ingenting som gjør deg så varm både inne og ute som en dampende kopp varm sjokolade.

Jeg liker å gå i skogen utenfor bakgården min, spesielt når det er en slurk i luften. Med svetten som holder meg varm krøller jeg meg sakte sammen og tar inn alt. Overfloden av farger er rett og slett fantastisk. Den skarpe, rene lukten i luften forfrisker meg for den kommende dagen.

Når jeg nærmer meg huset mitt, begynner jeg å forvente lukten av nybrygget varm sjokolade, med minimarshmallows som virvler på toppen. Den fyller meg med en varm, glad glød.

Jeg oppfordrer deg til å komme deg ut og puste inn naturens tegn denne høsten. Ikke la en annen dag gå forbi deg. Det hjelper meg virkelig å slappe av, og jeg er sikker på at det vil gjøre det samme for deg. Men ikke glem den varme sjokoladen etterpå. Dette er en av mine favorittdeler av ritualet. Jeg har inkludert 2 av mine favoritter som du kan prøve:

1. Varm kakao:

3 ss sukker
2 ss kakaopulver
Skive salt
1/4 kopp varmt vann
1 1/2 kopper melk
mini marshmallows (valgfritt)

Kombiner sukker, kakaopulver og salt i en middels kjele. Tilsett vann og rør. Kok over middels varme, rør konstant til det koker. Fortsett å koke og rør hele tiden i 2 minutter. Tilsett melk og varm opp til den er varm nok til å servere. Ikke kok opp igjen.

Fjern fra varmen og pisk med en wire visp til det er skummende. Tilsett mini marshmallows om ønskelig. Server umiddelbart.

2. Pisket sjokolade:

3 ss sukker
2 ss kakaopulver
Skive salt
1/4 kopp varmt vann
1 1/2 kopper melk
1/8 ts vaniljeekstrakt
2 ss marshmallowkrem

Kombiner sukker, kakaopulver og salt i en middels kjele. Tilsett vann og rør. Kok over middels varme, rør konstant til det koker. Fortsett å koke og rør hele tiden i 2 minutter. Tilsett melk og varm opp til den er varm nok til å servere. Ikke kok opp igjen.

Fjern fra varmen og rør inn vanilje. Pisk med wire visp til skummende. Pisk inn marshmallowkrem og nyt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.